BURSA İPEKÇİLİK AİHL AKILLIKOÇ MODELİ İLE SINAVA HAZIRLANACAK

Üniversite sınavına hazırlarken başarıyı ön planda tutan öğrencilerin yakından takip ettiği AkıllıKoç’un Akademik Koçluk Yazılımını Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri de kullanmaya başladı.

Üniversite sınavına hazırlıkta tüm dersleri içeriğinde barındıran SINIF360 Üniversite Hazırlık Paketi ile entegre edilerek tam donanımlı bir üniversite hazırlık sistemi haline gelen AkıllıKoç Eğitim Koçluk Yazılım’ı ayrıca kullanan öğrencileri gelişim ve başarım süreçlerinin tanı, takip ve sonuçlandırma basamaklarında analiz ederek doğru bir çalışma metodolojisi sunuyor.

Üniversite sınavına yönelik çalışmalarının kalitesini artırmak istediklerini belirten Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi İdaresi kurs faaliyetlerinin takibinde AkıllıKoç Modelini tercih ettikleri için memnuniyet duyduklarını dile getirdiler. Hem öğretmenlerinin veri temelli bir koçluk yaklaşımı ile öğrencilerle ilgilenecek olmalarından mutlu olduklarının altını çizdiler.

Şahin Kandaz (AkıllıKoç) ve Cahit Şimşek (AkıllıKoç Kurucusu)’in birlikte gerçekleştirdikleri koçluk eğitimi ise Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenlerine aktarıldı.